Csiki Sor
Csiki Sor Transylvanian Gold Bere artizanala
500 mlÎn fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Este o bere lager de tip Bock cu o concentratie de 6% alcool. Maturarea acestei beri se face in 45 de zile, ceea ce face ca gustul acestei beri sa fie unul cu adevarat spectaculos, amarui si catifelat , iar culoarea perfect aurie. Ambalaj: sticla de 500ml
Despre producator
Berea “Csiki Sör ” este o bere artizanala produsa dupa “Legea puritatii germane” - din 1516 - din 3 elemente de baza: apa, malt si hamei. Diferenta dintre o bere artizanala si una industriala este data de lipsa aditivilor, a enzimelor sintetice, a conservantilor si de durata procesului de fermentatie.In zona Harghita, aceasta bere se produce de mai bine de 500 de ani.
Proprietarul fabricii a mostenit aceasta reteta, iar in 1584 iezuitii au pomenit in scrierile lor pentru prima data producerea acestei beri pe meleagurile transilvanene. Reteta originala a fost imbunatatita cu ajutorului Maestrului Berar Simonffy Arpad si azi a ajuns sa fie una dintre cele mai apreciate beri din Romania.
Materiile prime folosite sunt: maltul Münchener si Pilsener pentru berea de baza si maltul caramel pentru berea bruna, hameiul este cel care da gustul amarui si, desigur, cea mai buna si pura apa din zona Harghitei
Berea a castigat nenumarate premii care atesta calitatea incontestabila a acesteia.
Conditii de depozitare
A se depozita la temperatura ambientala
apa, malt din orz, hamei
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 192 kJ/46 kCal |
Grăsimi | 0.1 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.1 g |
Glucide | 1 g |
din care zaharuri | 0.5 g |
Proteine | 0.6 g |
Sare | 0.05 g |
Fibre | 0.5 g |
Alergeni
Cereale care contin gluten |
Poate conține urme de: |
Dioxid de sulf si sulfiti |