Nescafe Dolce Gusto

Nescafe Dolce Gusto Cappuccino Cafea 16 capsule

186,4 g
33,99 lei 182,35 lei/kg

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: Brazilia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Clasica si iconica in acelasi timp, indragita de iubitorii de cafea din toata lumea, cafeaua Nescafe Dolce Gusto Cappuccino imbina delicat gustul intens al unui espresso consistent cu laptele cu textura fina, invaluite intr-o spuma catifelata si densa. Aceasta cafea este o experienta desavarsita, indiferent de ocazie. Cafeaua Nescafe Dolce Gusto Cappuccino se remarca prin gustul echilibrat si intens al boabelor de cafea prajite cu grija, pus in valoare de finetea laptelui si dulceata blanda a zaharului. Savureaza acest cappuccino ideal si sofisticat oricand vrei sa te relaxezi, singur sau cu prietenii.

Despre producator

Peste 23.000 de cani de cafea se beau in fiecare secunda, dar fiind atat de multi dintre noi cei care ne bucuram de cafea, e nevoie sa fim atenti pentru a nu ramane cu canile goale. Schimbarile climatice, bolile culturilor de cafea, deficitul de apa si migrarea fermierilor dinspre sate inspre orase, toate ameninta viitorul cafelei. Daca ne dorim sa bem cafea in continuare, trebuie sa ne planificam viitorul. De aceea, in 2010, a fost conceput Planul Nescafe.

In 2010, compania a adus cei 80 de ani de experienta in industria globala a cafelei la nivelul urmator, avand un singur scop: sa se asigure ca toata cafeaua este obtinuta intr-o maniera responsabila. Planul Nescafe ajuta fermierii, comunitatile de fermieri si planeta.

In prezent compania are 300 de experti Nescafe in domeniul cultivarii cafelei care lucreaza impreuna cu fermieri din 15 tari, oferind pregatire in antreprenoriat si dezvoltarea competentelor agricole. Din 2010 Nescafe a ajutat la formarea a peste 700.000 de fermieri.

Nescafe sustine comunitatile locale de fermieri si inspira noua generatie sa devina cultivatori de cafea, prin programe de emancipare si perfectionare.

Conditii de depozitare

Temperatura ambientala

Capsula neagra: Cafea prajita si macinata
Capsula alba: Lapte praf integral (82.4%), zahar (17.6%)

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1765 kJ/423 kCal
Grăsimi20.4 g
inclusiv acizi grași saturați10.3 g
Glucide35.9 g
din care zaharuri23.9 g
Proteine17.4 g
Sare0.45 g
Fibre12.9 g

Alergeni

Lapte
Poate conține urme de:
Soia
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.