Delikat

Delikat Baza de mancare cu gust de legume

400 g
17,99 lei 44,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Nu e nevoie sa folosesti zeci de ingrediente de fiecare data cand gatesti. Cu Delikat Legume pui in mancare un mix gustos de legume uscate natural, condimente aromate si sare.

Mix echilibrat de legume uscate natural

Acasa e mai bine ca nicaieri, pentru ca aici esti inconjurat de tot ce iubesti. Nimic nu se compara cu sentimentul ca esti asteptat cu bratele deschise si cu masa pusa. Oricat de grea ti-ar fi ziua, totul se schimba cand simti mirosul bunatatilor din bucatarie, pregatite cu drag pentru tine. Delikat e gustul bucuriei de a fi impreuna.

Pentru ca mancarea sa fie buna, trebuie sa pui legume din belsug, de toate felurile. Insa, nu intotdeauna gasesti toate legumele la care poftesti in stare proaspata. Din fericire, in Delikat Legume gasesti intotdeauna din abundenta morcov, pastarnac, ardei rosu, ceapa, praz, pudra de rosii piure, radacina de patrunjel, seminte de telina, usturoi si sofran.

Dupa ce le selectam cu grija, uscam natural legumele, adaugam condimente alese, putina sare si Delikat Legume e gata. Aceasta reteta speciala pe care o folosim imprumuta mancarurilor tale din savoarea delicata a legumelor conservate prin uscare. Forma sa pudra este foarte versatila si usor de folosit, asa ca o poti adauga in orice tip de preparat.

Gustul autentic al bazei de mancare Delikat Legume, de mancare pregatita cu drag si rabdare acasa, este obtinut prin mixul optim de legume amestecate in proportii ideale. Adauga o lingura rasa (2.5 g) de Delikat Legume per portie de 250 ml, in timpul prepararii ciorbelor si mancarurilor. Nu mai adauga sare decat daca simti nevoia.

Nu contine intensificatori de sare si arome adaugate.

Nu adaugati sare, decat daca este neaparat nevoie. 

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si aerisit, ferit de razele solare.

Adresa producator-furnizor:

Unilever South Central Europe SA, B-dul Republicii 291, Ploiesti, Romania

sare iodata, zahar, potentiatori de aroma (monoglutamat de sodiu, inozinat si guanilat de sodiu), legume (9,6%) (in proportii variabile: morcov, pastarnac, ardei gras rosu, ceapa,
praz, rosii pudra), condimente (0,9%) (in proportii variabile: seminte de TELINA, usturoi, curcuma, radacina de patrunjel), frunze de patrunjel (0,7%), grasime vegetala de palmier, maltodextrina, suc concentrat de legume (nap si varza), colorant (riboflavina), arome, extract de drojdie. Poate contine: GLUTEN, LAPTE, OU, MUSTAR.

Alergeni

Telina
Poate conține urme de:
Cereale care contin gluten
Oua
Lapte
Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.