Avicola Poiana
Avicola Poiana Piept de curcan sous vide
cca 0,84 kgMEDIA DE 5 ZILE DE PROSPEȚIME
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Avicola Piept de curcan sous vide
Mod de preparare
Cu aproximativ 20 de minute inainte de a fi servit, pieptul de curcan se scoate din frigider si se transfera pe o farfurie. Se incalzeste o tigaie la foc mediu/mare si se adauga ulei. Cand tigaia este fierbinte, se adauga un cubulet de unt care este lasat sa se topeasca. Se pune pieptul in tigaie. Se frige doua-trei minute pe fiecare parte. Se scoate din tigaie si se lasa putin sa se odihneasca inainte de a fi servit.
Despre producator
Ferma de curcani a aparut în 2011-2012, cu o investitie de 450.000 de euro, prin reconversia a patru dormitoare pentru muncitorii sezonieri, de cate 200 mp fiecare. Ulterior, fosta cantina si bucataria Intreprinderii de Stat au devenit linie de abatorizare, ceea ce a permis certificarea si autorizarea firmei pentru a-si exporta produsele in Uniunea Europeana.
In 2014 din dorinta de a crea o gama de preparate din carne de curcan fara aditivi alimentari si dupa retete traditionale, s-a investit intr-o linie de carmangerie. Acum exista linia „GAMA ZERO” de produse din carne de curcan fierte si afumate, de o calitate deosebita creata pentru toate varstele.
Ferma produce 1500-2000 capete pe serie, intr-un an calendaristic reusind sa vanda in medie 8.700 capete, adica echivalentul a 100 de tone de carcasa abatorizata, pe an.
Conditii de depozitare
A se consuma dupa tratament termic.
A se pastra intre 0-4°C.
Adresa producatorului
Strada Albatros 78, sat Poiana Ovidiu, Romania
Valabilitate
piept de curcan, sare, piper,
mix de ierburi, ulei de floarea soarelui,
portocala. Conservant: nitrit de sodiu.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 482.14 kJ/113.78 kCal |
Grăsimi | 1.08 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.12 g |
Glucide | 0.15 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 25.78 g |
Sare | 1.54 g |
Fibre | 0.15 g |