Dr. Schar

Dr. Schar Croissant fara gluten

220 g
32,99 lei 149,95 lei/kg

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Moale, cu un gust deosebit care te duce cu gandul spre stilul frantuzesc, croissantul fara gluten de la Schar te face sa te bucuri in fiecare dimineata. Croissant cu gust si textura uimitoare, nu veti sti niciodata ca aceste croissante sunt fara gluten.

Despre producator

Din Tirolul de Sud in lume. Lansat ca un pionier pe o piata de nisa pentru produsele fara gluten, astazi Dr. Schär este un expert in nevoi nutritionale speciale cu o acoperire globala.

Calitatea a fost si va fi intotdeauna in centrul a tot ceea ce face Dr. Schar. De la selectarea celor mai bune cereale fara gluten pana la timpul petrecut cu oamenii.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei.

Adresa producatorului

A.- Nobel- Straße 18, Leifers 39055, Italia

Amidon de porumb, apa, aluat 14% (faina de orez, apa), extract de fructe (roscove, mere), margarina vegetala [ulei vegetal si grasime in proportie variabila (ulei de floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, unt de cacao, unt de Shea), apa, sare, emulgator: mono- si digliceride de acizi grasi, lecitina de floarea soarelui, suc de lamaie, arome naturale] agent de umectare: sorbitol; fibre vegetale (Psyllium), drojdie, ulei de floarea soarelui, faina de orez, proteine de soia, amidon de orez, agenti de ingrosare: hidroxipropil metil celuloza; miere, pulbere de albus (ou), sare, coloranti: concentrat de morcov si mere; arome naturale. Nu contine: Gluten | Grau

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1248 kJ/297 kCal
Grăsimi7.3 g
inclusiv acizi grași saturați1.7 g
Glucide51 g
din care zaharuri12 g
Proteine3.4 g
Sare0.47 g
Fibre6.6 g