Parmareggio
Parmareggio Parmigiano Reggiano Vacche Brune
200 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Parmigiano Reggiano Vacche Brune este o branza tare, maturata obtinuta din lapte de vaca de la vacile din rasa Bruna Italiana. Vacile din aceasta rasa dau mai putin lapte decat vacile din rasa Frisona din care se face de obicei Parmigiano Reggiano, dar in schimb are o calitate si mai buna si concentratia mai mare de grasime, proteine si caseina. Acest lucru da brnzei Parmigiano Reggiano din laptele Vacche Brune o consistenta si mai delicata si un gust cu o aroma usoara de alune de padure si fan. Acest Parmeggiano este maturat 24 de luni pentru o experienta de gust unica.
Descriere producator
Parmareggio provine din tradiția unei regiuni unice, Emilia-Romagna, care a păstrat și transmis de-a lungul secolelor o imensă cultură a gastronomiei și a vinului. Această regiune, a fost întotdeauna inspirația din spatele dorinței noastre de a oferi produse de calitate superioară, capabile să transmită toată valoarea unuia dintre cele mai populare produse italiene dintre toate: Parmigiano Reggiano.
Instructiuni de depozitare
Spatii frigorifice, la 4°C-8°C
Adresa producatorului
Via Polonia, 30-33, 41122 Modena, Italy
Lapte de vaca, sare, cheag
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1671 kJ/402 kCal |
Grăsimi | 30 g |
inclusiv acizi grași saturați | 20 g |
Glucide | 0 g |
din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 32 g |
Sare | 1.6 g |
Fibre | g |
Alergeni
Lapte |