ECO Sfecla Rosie
500 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Sfecla rosie este o leguma radacinoasa cu un gust dulce de pamant si o culoare rosu intens.
Utilizare:
Sfecla rosie are o gama incredibil de larga de utilizari culinare, atat servita crud cat si gatita. Pe langa utilizarea la prepararea salatelor, tartinelor sau a supelor, putem prelucra sfecla si in chifle sau bauturi. Sfecla cruda este des folosita in salate. Adauga un plus de gust alaturi de usturoi, hrean, varza, mere, portocale si nuci. Din sfecla fiarta se prepara salate cu smantana, maioneza, marinata etc.. Ambele tipuri de salate sunt un bun adaos la friptura de carne Pentru sfecla tanara fiarta trebuie doar sa adaugam sare, sa se stropeasca cu lamaie si unt si devine o garnitura buna pentru cei carora nu le plac salatele acre.
Depozitare:
A se pastra la frigider la 2-4°C.