Duracell

Duracell Baterie basic 9V

1 buc
23,39 lei 23,39 lei/buc

Livrare în 2 ore

Țara: Belgia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Duracell este cel mai important producator mondial de baterii alcaline de inalta perfomanta, baterii de specialitate si acumulatori. De la fondarea sa, la inceputul anilor 1940, compania a devenit un brand emblematic personal de putere, cunoscut pentru bateriile sale compacte si de lunga durata. Iar in centrul tuturor acestor lucruri a fost iepurasul Duracell. Bateriile alcaline Duracell sunt alegerea potrivita pentru o gama larga de utilizari, adeseori alese ca baterii excelente pentru controlere de jocuri, lanterne si multe altele. Bateriile alcaline Duracell sunt disponibile intr-o mare varietate de tipuri si dimensiuni, asigurandu-ne ca avem oricand produsul potrivit pentru nevoile Dvs.

Despre producator:
In 1955, Berkshire Fine Spinning Associates a fuzionat cu Hathaway Manufacturing Company, care fusese fondata in 1888 in New Bedford, Massachusetts, de Horatio Hathaway, cu profituri din vanatoarea de balene si China Trade. Hathaway a avut succes in primele decenii, dar a avut de suferit in timpul unui declin general al industriei textile dupa Primul Razboi Mondial. In acest moment, Hathaway era condusa de Seabury Stanton, ale carui eforturi investitionale au fost rasplatite cu o rentabilitate reinnoita dupa Marea Depresiune. Dupa fuziune, Berkshire Hathaway avea 15 fabrici care angajau peste 12.000 de muncitori cu venituri de peste 120 de milioane de dolari si avea sediul in New Bedford. Cu toate acestea, sapte dintre acele locatii au fost inchise pana la sfarsitul deceniului, insotite de concedieri mari.

In 1962, Warren Buffett a inceput sa cumpere actiuni in Berkshire Hathaway, dupa ce a observat un model in directia pretului actiunilor sale ori de cate ori compania a inchis o fabrica. In cele din urma, Buffett a recunoscut ca afacerea cu textile era in scadere si situatia financiara a companiei nu avea sa se imbunatateasca. In 1964, Stanton a facut o oferta de licitatie orala pentru a rascumpara participatia lui Buffett in companie pentru 111⁄2 dolari pe actiune. Buffett a fost de acord cu intelegerea. Cateva saptamani mai tarziu, Warren Buffett a primit oferta in scris, dar oferta era de doar 113⁄8 USD. Buffett a recunoscut mai tarziu ca aceasta oferta mai mica, subcotata, l-a infuriat. In loc sa vanda la pretul putin mai mic, Buffett a decis sa cumpere mai multe actiuni pentru a prelua controlul companiei si a-l concedia pe Stanton (ceea ce a facut). Cu toate acestea, acest lucru l-a facut pe Buffett proprietarul majoritar al unei afaceri de textile falimentare.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental, ferit de razele directe ale soarelui.

Adresa producator:
Omaha, Nebraska
Statele Unite ale Americii