Alce Nero
Alce Nero ECO Naut
400 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Naut uscat organic Alce Nero - provine exclusiv din culturi italiene.
Cel mai bine este sa inmuiati nautul uscat timp de 12 ore in apa rece si sa schimbati apa cel putin o data.
Pentru a asigura o coaja moale, adaugati sare doar cand este aproape gatita.
Mod de intrebuintare
Nautul uscat Alce Nero este ideal pentru prepararea supelor si piureurilor.
Conditii de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina soarelui.
Despre producator
Alce Nero a luat nastere in anii ’70, atunci cand doua grupuri de tineri agricultori si apicultori au decis ca este momentul pentru o schimbare, o schimbare care sa conduca la modificari la nivel mondial si care sa fie mai mult decat un scop in sine.
Astfel a inceput o poveste a responsabilitatii si inovatiei, o poveste care nu a ramas singulara, ci a functionat ca o punte intre mai multe astfel de povesti, fiecare cu propria sa identitate. In cele din urma, aceste povesti s-au unit intr-o singura voce.
Aceasta voce este astazi una foarte puternica in aventura exploatarii terenurilor in mod organic si la baza misiunii ei sta respectul fata de consumator, produse, mancare, nutritie sanatoasa si, nu in ultimul rand, dragoste pentru natura.
Producator
La Cesenate Conserve Alimentari S.p.A
via Cervese
364 - Cesena
Italia
Naut
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1579 kJ/376 kCal |
Grăsimi | 4.9 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.6 g |
Glucide | 54 g |
din care zaharuri | 3.7 g |
Proteine | 22 g |
Sare | 0.02 g |
Fibre | 14 g |