Alce Nero
Alce Nero ECO Sos Rosii cu pulpa
500 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Pulpa de tomate ECO Alce Nero este facuta din rosii cultivate in Italia.
Rosiile sunt recoltate in iulie, august si septembrie si sunt prelucrate pentru a-si pastra aromele, parfumul si proprietatile nutritive.
Rosiile se spala, se selecteaza, se curata de coaja si se taie cubulete in pregatirea fazei urmatoare, se adauga pasta de tomate si apoi produsul este incalzit la temperaturi ridicate, imbuteliat si pasteurizat pentru a garanta stabilitatea acestuia in timp.
Piureul de tomate ECO Alce Nero nu contine aditivi sau sare adaugata.
Conditii de depozitare
A se pastra la frigider dupa deschidere si se foloseste in 3-4 zile.
Despre producator
Alce Nero a luat nastere in anii ’70, atunci cand doua grupuri de tineri agricultori si apicultori au decis ca este momentul pentru o schimbare, o schimbare care sa conduca la modificari la nivel mondial si care sa fie mai mult decat un scop in sine.
Astfel a inceput o poveste a responsabilitatii si inovatiei, o poveste care nu a ramas singulara, ci a functionat ca o punte intre mai multe astfel de povesti, fiecare cu propria sa identitate. In cele din urma, aceste povesti s-au unit intr-o singura voce.
Aceasta voce este astazi una foarte puternica in aventura exploatarii terenurilor in mod organic si la baza misiunii ei sta respectul fata de consumator, produse, mancare, nutritie sanatoasa si, nu in ultimul rand, dragoste pentru natura.
Producator
La Cesenate Conserve Alimentari S.p.A
via Cervese
364 - Cesena
Italia
Rosii in cubulete (96%), concentrat de tomate (4%)
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 126 kJ/30 kCal |
Grăsimi | 0.2 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0 g |
Glucide | 4.9 g |
din care zaharuri | 4.6 g |
Proteine | 1.6 g |
Sare | 0 g |
Fibre | 1.3 g |