Sceptrus
Sceptrus Vin rosu sec Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra si Merlot
0,75 lLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Vinul rosu din Sceptrus, reuseste sa adune sub acelasi sceptru, forta si amplitudinea aromelor individuale ale celor trei soiuri de struguri negri. Cabernetul ne reaminteste de forta naturii de a renaste, prin notele sale de vegetatie forestiera si notele fructate de coacaze negre, mure si afine, Feteasca Neagra contribuie cu notele fructate de prune si porumbe, iar soiul Merlot adauga note elegante si proaspete de fragi si zmeura. Culesul tarziu, a permis strugurilor sa acumuleze si sa sustina notele aromatice, fapt ce a permis obtinerea unui vin corpolent, echilibrat, cu note aromatice complexe si savuroase.
Este vinul ce poarta cu sine aromele calde si puternice ale toamnei de pe dealurile Subcarpatice.
Soi: Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra si Merlot (47%+30%+23%).
Culoare: Rosu rubiniu cu tuse violacee.
Categoria de calitate: DOC CT Cotesti.
Areal viticol: Cotesti
Tip: Sec
Tarie alcoolica: 14%
Note olfactive: Complexitatea notelor fructate este sustinuta de o aciditate echilibrata si de note delicate condimentate, care te imbie sa-l degusti pentru a descoperi intreaga experienta pe care acest vin ti-o ofera.
Note gustative: Intensitatea notelor gustative de fructe negre: coacaze negre,mure, afine, prune si porumbe, secondata de note proaspete de zmeura si perfect echilibrate de notele de cafea, ciocolata amaruie, cuisoare si piper, ii confera acestui vin o savoare unica si o persistenta gustativa ce te invita sa-l savurezi.
Recomandari de servire
Temperatura recomandata de servire: 14-16°C.
Asocieri culinare: Preparate din carne rosie maturata, fripturi din carne de porc, vita sau oaie, lasate sa-si decanteze aromele intr-o coacere lenta la cuptor. Ciuperci, dovlecei si vinete umplute cu carne sau branza. Branzeturi maturate, cu note picante.
Soi: Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra si Merlot (47%+30%+23%).
Alergeni
Dioxid de sulf si sulfiti |