Kikkoman
Kikkoman Sos soia putin sarat dispenser
150 mlLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Kikkoman produce sos de soia, prin fermentatie naturala, respectand acelasi proces traditional de productie din secolul al 17-lea. Procesul traditional de fermentatie naturala, efectuat dupa o reteta straveche din familie, este cheia succesului Sosului Soia Kikkoman, prin comparatie cu sosurile de soia produse in mod chimic.
Este ideal pentru a maximiza gustul, fiind folosit ca un condiment pentru carne, peste, sosuri, supe, paste, salate sau gratar.
Conditii de depozitare
A se pastra la loc uscat. A se pastra la frigider dupa deschidere.
Despre producator:
Kikkoman este liderul mondial pe piata sosului de soia si a condimentelor japoneze. Produce sos de soia prin fermentatie naturala de peste 300 de ani, iar experienta sa in fabricare garanteaza produse de cea mai inalta calitate.Sosul de soia Kikkoman este 100% germinat natural, fara conservanti, coloranti, ingrediente modificate genetic (GM) si aditivi artificiali precum indulcitori sau glutamat de monosodiu (MSG). Este un sos versatil, de uz general, pentru asezonat si imbunatatit aroma cu un gust delicat, mai putin sarat ideal pentru preparate, condimentari si aromatizari care pot beneficia de o aroma subtila de soia. in bucataria asiatica sosul de soia este de multe ori un substitut al sarii.
Producator
KIKKOMAN SALES USA, INC.
50 California Street, Suite 3600,
San Francisco, California 94111
U.S.A.
Apa, boabe SOIA, GRAU, sare, otet din alcool, alcool, zahar.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 450 kJ/107 kCal |
Grăsimi | 0 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0 g |
Glucide | 6.9 g |
din care zaharuri | 3.9 g |
Proteine | 9.7 g |
Sare | 9.1 g |
Fibre | 0 g |
Alergeni
Cereale care contin gluten |
Soia |