Kiwi
cca 70 gÎn fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Kiwi are o coaja maronie si paroasa si o pulpa foarte suculenta, racoritoare, de un verde intens. Gustul sau este dulce si in acelasi timp usor acrisor.
Utilizare:
Kiwi este cel mai bine savurat proaspat. Cel mai bun mod de a manca kiwi, daca nu vrei sa-l mananci cu coaja, este sa-l injumatati si sa scoti pulpa moale cu o lingura. Kiwi poate fi, de asemenea, deshidratat.
Putem realiza compoturi, prajituri, deserturi cu fructe, dulceturi, pot fi folosite la decorarea deserturilor si a produselor reci de bucatarie. Recent, kiwi-ul a fost folosit si pentru a face sucuri sau pentru a aduce un plus de savoare in cocktail-uri. Il putem folosi si ca umplutura pentru clatite, pentru a aroma iaurtul sau inghetata.
Pontul nostru: Pregateste cu noi un desert usor, sanatos, cu kiwi.
Intr-un castron, amestecati iaurtul grecesc, mierea, extractul de vanilie si amestecati bine. Turnati incet iaurtul intr-un pahar si presarati cu granola si kiwi feliat. La sfarsit, garnisiti cu felii de kiwi, frunza de menta si puteti servi. Acest desert este grozav ca o gustare racoritoare sau un mic dejun sanatos.
Conditii de depozitare
A se pastra la o temperatura de aproximativ 1 ° C. In timp, kiwi-ul se inmoaie si se maturizeazs. Este sensibil la presiune.