Barsol Pisco Primero Quebranta
0,7 lÎn fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Este o bautura distilata din vinul strugurilor Quebranta din Valea Icca, Peru. Strugurii Quebranta sunt recunoscuti pe plan international pentru profunzimea aromelor iar vinul obtinut in urma presarii lor este supus unei distilari in alambicurile de cupru, metoda ce respecta normele stravechi a artei distilarii peruviene. Avand arome delicate de banana coapta si note citrice proaspete, este ingredientul perfect pentru a prepara binecunoscutul Pisco Sour, o bautura ce nu ar trebui sa lipseasca din meniul unui bar profesionist.
Instructiuni de folosire
Temperatura de consum: +18°C...+24°C
Despre producator
In Chile si Peru, Pisco se bucura de o traditie de 600 de ani, iar in zilele noastre se vand anual sase milioane de baxuri de Pisco – celebra bautura neinvechita distilata din vin proaspat si primul alcool distilat vreodata pe continentul american. Pisco Barsol este produs intr-o distilerie veche de 100 de ani, povestea sa incepand in anul 2002, atunci cand Carlos Ferreyros S. si Diego Loret de Mola au cumparat Bodega San Isidro din Valley of Ica, Peru. Denumirea BarSol este inspirata de dorinta de a aduce un pic de soare (sol) in fiecare bar din lume, compania fiind specializata in productia de Pisco din struguri Quebranta si Torontel.
Conditii de depozitare
In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+24°C.
Adresa producatorului
Ica, Peru
alcool distilat din struguri