ECO Avocado pachet de 2 bucati
2 bucLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Avocado este o specie de plante din familia dafinului. Din punct de vedere botanic, este considerat ca fiind in grupul semintelor. Cultivarea avocado-ului in zone tropicale ale lumii, cum ar fi America de Sud si Centrala, Asia de Sud-Est si Africa, a inceput cu mai bine de 10.000 de ani in urma. Astazi cresc si in zonele subtropicale, cum ar fi in sudul Spaniei sau in Israel. Aproape niciun aliment este la fel de versatil ca si avocado. Continutul energetic corespunde la 4 mere sau 2 banane. Astfel, ele ofera celulelor creierului multa energie, care la randul sau reduce stresul. Datorita continutului ridicat de vitamina B6 si acid folic, ele sunt considerate, de asemenea, ca imbunatatesc fertilitatea. Vitaminele A, B si E continute stimuleaza, de asemenea, formarea de noi celule si incetinesc procesul de imbatranire.
Utilizare:
Probabil cea mai cunoscuta reteta este guacamole, care isi gaseste iubitori dimineata, la pranz si seara. Se gaseste si in multe alte preparate tartinabile, sushi, paste, tacos si multe alte feluri de mancare.
Depozitare:
Cel mai bine este sa pastrati avocado-urile coapte in compartimentul pentru legume al frigiderului la aproximativ 6 grade Celsius, deoarece continua sa se coaca la temperatura camerei. Pentru a preveni decolorarea maro pe suprafetele taiate, aceasta poate fi prevenita cu putin suc de lamaie. Miezul ajuta, de asemenea, avocado sa ramana proaspat mai mult timp.