Mango
1 bucLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Fructele de Mango din soiul Kent sunt printre cele mai gustoase . Coaja este predominant verde , cu nuante de portocaliu , galben sau rosu , iar miezul delicios are culoare galbena - orange .
Arborii de mango sunt originari din India. Intre timp, insa, fructele de mango sunt plantate si recoltate in aproape toate zonele tropicale ale lumii, precum America de Sud si Centrala, Asia de Sud-Est sau Africa, unde sunt considerate „regina fructelor”. Cu toate acestea, principalul producator este de departe India, cu o productie anuala de aproape 30.000.000 de tone. Indonezia este pe locul doi cu aproape 3.500.000 de tone.
Mango nu este doar suculent si savuros, valoarea sa pentru sanatate este cu siguranta senzationala. Isi datoreaza buna reputatie nutrientilor valorosi, inclusiv vitamina C, fibre, polifenoli si provitamina A din carotenoizi. Nu numai ca intareste sistemul imunitar, dar sustine si o flora intestinala sanatoasa.
Utilizare:
Se serveste proaspat. Fructele de mango sunt adesea integrate in inghetata, mousse de fructe, iaurt, musli sau prajituri. Desigur, nu pot lipsi din nicio salata de fructe cu adevarat buna.
Depozitare:
Mango-ul nu trebuie sa fie pastrat la frigider pentru mult timp, deoarece este un mediu putin prea rece pentru originea sa tropicala. Astfel, frigul prelungit ii poate afecta gustul si aroma . Pastrati pur si simplu la temperatura camerei si puneti la frigider cu maxim 1-2 ore inainte de consum.