
Origini
Origini Pork Sausages
ca. 240 g8 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
More info
Delivery within 3 hours
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Realizati artizanal din carne de porc, la Ferma lui tane, dupa o reteta proprie. Pregatiti numai din ingrediente curate acesti crenvursti sunt mândria noastra când vine vorba de pastrarea retetelor originale. Copti si usor afumati, sunt hranitori, sanatosi si absolut deliciosi.
Este dificil de promovat cand vine vorba de proprietatile vizuale, fara a interveni cu chimia de sinteza. Sunt pline rafturile cu batoane de culori imbietoare incat acestea au devenit standarde. Cu rabdare si incercari repetate, am reusit sa facem un salam natural gustos.
Recomandare de consum
Se pun în apa, înainte ca aceasta sa dea în clocot si se tin la fiert 2 minute. Îi poti servi cu sosurile preferate sau cu salate de legume.
Conditii de pastrare
A se pastra intre 0 si 6 grade C.
Despre producator
Ferma lui Tane se afla la poalele Carpatilor, departe de zonele industriale, unde animalele cresc cat mai aproape de modul in care natura a propus ca ele sa traiasca. Animalele au spatii largi, cu pasuni naturale si lacuri amenjate, tocmai pentru a asigura un habitat natural. Tot aici, sunt realizate artizanal, cu multa migala si pasiune produsele lactate, preparatele de carne si produsele de camara.
Carmangeria este spatiu astfel amenajat incat sa putem aplica in conditii de igiena si siguranta alimentara metodele traditionale de prelucrare si conservare a carnii. Materia prima provine de la animale si pasari hranite in mod natural cu furaje, fan cosit, uruiala de cereale. Nu folosim tehnici industriale de prelucrare a carnii si nici ingrediente chimice pentru aspect, gust sau prelungirea termenului de valabilitate. Produsele noastre sunt numai din carne si grasime animala si nu au altfel de proteina in afara celei animale. Folosim amestecuri specifice de mirodenii pentru fiecare produs si intrebuintam doar atat cat este necesar pentru a sublinia savoarea naturala a carnii. Din punct de vedere al gustului si consitentei, avem doua metode de pregatire a produselor naturale din carne:
Maturare, cu mix de mirodenii apoi uscare in mediu controlat – pentru produse crud-uscate, acest proces poate dura cateva luni bune;
Pastrare in bait si saramura dupa care se zvanta, se afuma sau nu apoi se fierb la abur si se coc. Acestea sunt produsele prelucrate termic.
Durability
Carne de porc 80%,slanina de porc 20%,piper alb ,boia de ardei,nucsoara ,usturoi,sare de mare,membrana naturala,fosfat de sodiu 0,4%