TARINA

TARINA Telemea maturata din lapte de bivolita

250 g
19,99 lei 79,96 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Produsele Tarina sunt rezultatul intalnirii dintre retetele trecutului si tehnologia actuala, 100% sigura din punct de vedere al igienei si sigurantei alimentare.

Lapte de poveste

Lactatele si branzeturile Tarina se fac dupa retete vechi, retete care erau reperul national al calitatii in anii ”60 si ”70. Folosim lapte colectat de la producatori locali, crescatori de vaci, oi, capre si bubaline, ale caror turme si septeluri pasuneaza liber, in acord cu traditia si cu respect fata de natura. Toate furajele sunt de pe pasune, asa cum ne-au invatat inaintasii. Iar gustul laptelui preia vegetatia fiecarui anotimp, miresmele si savoarea campiilor transilvane. Lapte de poveste, o poveste simpla si savuroasa care se transforma intr-o gama unica. Tarina, cu gustul pamantului si consistenta unei traditii multiseculare.

Produsele Tarina sunt locale: cas, branza proaspata si maturata, iaurt si smantana, create cu mestesug si dragoste.

Folosim doar cheag natural, fara alte adaosuri si „inovatii recente”. De exemplu, pentru telemeaua proaspata folosim o reteta unica care dateaza din 1956, care era folosita in fabricutele epocii. Doar lapte natural, procesat imediat dupa colectare.

Despre producator

Povestea laptelui este simpla. Valea Somesului este vatra noastra, locul in care din mosi-stramosi ne regasim si ne unim energiile. De pe Dealul Bobalna si pana pe pajistile verzi ale satelor din preajma Dejului, Bistritei, Lapusului, am pornit cu dragoste de munca si de oameni. Aici s-a nascut Tarina, ca o mostenire valoroasa pe care vrem sa o facem cunoscuta tuturor. Tarina este traditie si mestesug, pricepere si pasiune. Este un brand modern care reinvie retetele naturale din trecut, readucand gustul lactatelor si branzeturilor de odinioara.

Tarina, vatra noastra din Ardeal care renaste, cu gust de pasune verde, de bucate si de harnicie.

 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 32 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 10 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

lapte de bivolita pateurizat, culturi lactice selectionate, cheag, sare

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1228 kJ/296 kCal
Grăsimi24 g
inclusiv acizi grași saturați14.4 g
Glucide1 g
din care zaharuri1 g
Proteine19 g
Sare3 g
Fibre g