În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
In serile de iarna friguroase, savureaza o ceasca de ceai cald si relaxeaza-te. Aceasta bautura inmanuncheaza aromele sezonului intr-un amestec ispititor de ceai negru pur de Ceylon. De savurat langa semineu intreaga zi.
Despre producator
Basilur Tea este o companie care beneficiaza de o pozitie privilegiata, intrucat este situata in Ceylon (Sri Lanka de azi), tara cu traditie in cultivarea si prelucrarea ceaiului. Acolo unde „ceaiul pur de Ceylon” reprezinta simbolul calitatii.
Materia prima de o calitate exceptionala a fost inpachetata in ambalaje cu un design unic in lume, create special pentru a aduce pe piata un produs super-premium.
Produsele Basilur contin numai frunze de ceai atent selectionate, amestecate cu bucati de fructe, muguri si petale de flori, plante aromate sau condimente in combinatii rafinate si savuroase, menite sa satisfaca cele mai exigente gusturi.
Astfel, pe langa beneficiile conferite de planta de ceai, ale carei efecte terapeutice sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri, obtinem o bautura revigoranta si delicioasa.
Combinatiile sunt create in asa fel incat sa poata fi savurate atat de bautorii cunoscatori de ceai, cat si de cei ocazionali, care apreciaza mai mult infuziile de plante si fructe.
Aproape fiecare forma si design ale produselor noastre sunt unice si special concepute pentru ceaiurile Basilur. Specialisti cu experienta in productia de ceaiuri aleg doar cele mai bune frunze pentru ceaiurile noastre.
Ambalajele sunt realizate din cele mai bune materiale, pentru a pastra neschimbata prospetimea si calitatea produselor noastre.
Prospetimea este un element important in calitatea ceaiului, aceasta facand o diferenta majora intre producatori. BASILUR este ambalat exact acolo unde creste ceaiul. BASILUR garanteaza o cana de ceai proaspat in fiecare pachet produs de noi, consumat chiar si la cateva zile dupa culesul frunzelor.
Recomandare de preparare
1 lingurita la 350 ml apa la 100C timp de 3-5 min
Conditii de depozitare
Temperatura cuprinsa intre 5 si 25 grade Celsius
ceai negru 100% pur de Ceylon cu frunza lunga, albastrele, muguri de iasomie, nalba albastra si aroma de migdale prajite.