Brewzeus
Brewzeus Cafea de specialitate boabe Costa Rica Los Manzanos
250 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Mmm... ce deliciu esti pe cale sa descoperi!
Aceasta cafea evaluata cu un scor de calitate inalt (86.5 puncte Qgrading!) dezvaluie pasiunea pentru inovatie si calitate pe care Mihai, fondator Origo, o impartaseste cu Esteban, fermier Los Manzanos.
La degustare vei fi surprins de un profil de gust divin, in care vei regasi note de ananas, fructe de padure si ciocolata. Costa Rica Los Manzanos te incanta cu o dulceata ridicata si cu un gust clar.
Chiar trebuie sa ajungi sa o gusti pentru a te convinge!
Inca din 1821, cand guvernul local a inceput sa promoveze productia cafelei, fermierii din Costa Rica au folosit statiile de micro-procesare dezvoltate in tara pentru a controla in intregime calitatea fiecarui bob de cafea produs.
Acest lot Brewzeus provine din Los Manzanos, regiunea Tarrazu (1,700m altitudine) – una dintre cele mai populare zone din Costa Rica. In vizita sa din 2017, Mihai a fost impresionat de munca si talentul lui Esteban Zamora, fermierul Los Manzanos. De atunci, au dezvoltat o relatie speciala de prietenie in jurul cafelei! Continuand traditia familiei, Esteban lucreaza impreuna cu fratii si verii sai pentru a cultiva si procesa cafele de calitate cu profiluri de gust unice si complexe.
Zvonurile sunt chiar adevarate! Brewzeus chiar are origini divine!
Recomandare de preparare
Retete pentru a prepara usor aceasta cafea:
Espresso
• Foloseste 1 parte cafea la 2 parți apa;
• Reteta Brewzeus: 18 gr cafea la 36 ml apa, cu un timp de extractie de aprox. 25 sec (+ sau – 3 sec);
Filtru
• Foloseste 10 gr cafea la 160 ml apa. Daca nu ai cantar, e simplu - la 1 cana mare pune 4 lingurite de cafea, iar la 1 ceasca medie pune 3 lingurite;
• Incalzeste apa pana la 90 °C. Alternativ, odata ce apa atinge punctul de fierbere, opreste focul si las-o sa se raceasca cateva minute;
• Este ideal ca apa sa stea in contact cu cafeaua intre 2 si 4 min, in functie de filtrul pe care il folosesti.
Despre Origo
Origo este o comunitate de oameni care s-au imprietenit neconditionat, oameni creativi, educati, deschisi care impartasesc experiente si povesti de viata, in timp ce pregatesc cu discretie toate detaliile pentru o cafea buna.
Atentia se concentreaza pe un singur vis: dezvoltarea domeniului cafelei de specialitate in Romania!
Conditii de depozitare
A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, inainte de data mentionata pe eticheta din partea de jos a pungii.
100% cafea arabica