Carmangeria Ozana

Carmangeria Ozana Pulpa superioara de pui marinata, dezosata, cu piele

cca 0,59 kg

MEDIA DE 3 ZILE DE PROSPEȚIME

cca

 21,07 lei 35,99 lei/kg

Livrare în 2 ore

60+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Carmangeria Ozana Pulpa superioara marinata, dezosate, cu piele.

Pulpa de pui marinata este o bucata de carne de pui taiata din partea superioara a coapsei, care a fost inmuiata intr-un amestec de condimente si lichide pentru a-i imbunatați aroma si gustul. Marinarea este un proces prin care carnea este lasata sa se odihneasca intr-un amestec de ingrediente, care poate include ulei, sare, piper, ierburi aromatice, lamaie, usturoi sau alte condimente, pentru un interval de timp predefinit.

Pulpa de pui marinata are o textura moale si suculenta, iar aroma si gustul sunt imbogațite de condimentele si lichidele din marinada. Aceasta metoda de preparare face ca pulpa de pui sa fie mai gustoasa si mai aromata, deoarece condimentele si lichidele sunt absorbite in interiorul carnii, creand astfel un gust mai intens.

Pulpa de pui marinata poate fi pregatita in diferite moduri, cum ar fi la gratar, la cuptor sau prajita. Este un preparat usor de facut si este potrivit pentru a fi servit alaturi de o varietate de garnituri, cum ar fi legume, orez sau cartofi prajiți.

Conditii de pastrare

A se pastra intre 0 si 4 grade.

De stiut

Pentru ca ținem foarte mult la standardele de calitate si igiena, dar si la siguranta consumatorilor nostri, in fiecare luni efectuam sterilizarea unitații de transare si procesare. Drept pentru care, toata activitatea noastra este oprita, inclusiv livrarile catre Sezamo. Îti promitem ca ne vei gasi cu aceleasi produse sigure si de calitate, incepand de marti.

Despre producator

Infiintata in anul 1993, Carmangeria Ozana si-a propus inca de la inceput atragerea clientilor prin calitatea produselor. Procesam carne din ferma proprie sau de la alti parteneri de prim rang din industria romaneasca, totul la cea mai buna calitate.

Prin conceptul Top Chef MACELAR se doreste crearea unui mediu in care macelarii romani sa incerce sa depaseasca practica actuala a industriei in diferitele ei etape de productie: prepararea generala, transarea carnii, expunerea si utilizarea creativa a produselor din carne de vita, porc, oaie si pasare. In cele doua zile de eveniment, pe 5 si 6 mai, competitia s-a bucurat de cea mai buna audienta. Au fost sase echipe care au concurat cu curaj si determinare pentru marele trofeu Top Chef MACELAR.

Pe durata a trei ore si un sfert, fiecare echipa concurenta a avut la dispozitie o jumatate de carcasa de vita, o jumatate de carcasa de porc, un miel iitreg si cinci carcase de pui, pe care le-au transformat in produse cu valoare adaugata. Echipele participante si-au putut asigura propriile condimente, marinade si garnituri pentru a finisa produsele concepute sa inspire si sa depaseasca limitele. Juriul, format din arbitri independenti, selectati de catre organizatori dintre cei mai importanti specialisti din industria de specialitate, a punctat fiecare echipa in functie de tehnica si abilitati, manopera, inovatie de produs, finisaj general si prezentare.


In acest domeniu, inovatia este foarte importanta, trebuie dezvoltata categoria de semipreparate, ready-to-cook, ready-to-eat, dar si stilurile de taieturi ale carnii pe diferite categorii, precum carne de porc, pui, vita sau oaie. La fel de importanta este pozitionarea si prezentarea acestor produse. Romnilor le plac produsele deja consacrate (mici, carnati, burgeri), dar este nevoie de cercetare si de oameni bine pregatiti pentru a crea produse noi, aliniate la tendintele de gust populare la nivel global.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 3 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 1 zi.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Pulpe de pui intregi dezosate fara piele, sare, extract de condimente (usturoi, piper, fenicul, coriandru, chimen, chimion, paprika).

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică kJ/195 kCal
Grăsimi14 g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide0 g
din care zaharuri0 g
Proteine16 g
Sare g
Fibre g