Domestos

Domestos Dezinfectant Pin

0,75 l
15,99 lei 21,32 lei/l

Livrare în 2 ore

700+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Domestos curata, dezinfecteaza, inalbeste si improspateaza. Poate fi utilizat sub forma concentrata (pentru toaleta, canale de scurgere), sau diluat (pentru pardoseli, faianta, obiecte sanitare si alte suprafete lavabile).

Se foloseste, in special, pentru curatarea suprafetelor din baie si bucatarie.

Ofera peste 24 H de ore protectie impotriva microbilor, daca este utilizat zilnic.
Provoaca leziuni oculare grave. Provoaca iritarea pielii. Nociv pentru viata acvatica, cu efecte de lunga durata. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii: clatiti bine timp de mai multe minute. In caz de contact cu pielea: spalati cu multa apa. In caz de inghitire: clatiti gura. Nu provocati voma. Sunati imediat la un centru de informare toxitologica / un medic. Aruncati continutul/recipientul la un centru corespunzator de colectare a deseurilor. Contine MEA-C10-13 Alkyl Benzenesulfonate, MEA-Laureth Sulfate, C12-14 Pareth-n. ambiental - max 27 grade C DOMESTOS - Dezinfecteaza suprafetele din toata casa DOMESTOS NEDILUAT (80ml) - Pentru curatarea si dezinfectarea vasului de toaleta, turnati sub margine Domestos, lasati-l sa actioneze 30 de minute si clatiti. DOMESTOS DILUAT (10ml Domestos + 500ml apa) - Dezinfectati suprafetele cu care intrati in contact. Pulverizati solutia de Domestos, lasati sa actioneze 60 de minute si apoi clatiti. DOMESTOS DILUAT (180ml Domestos + 5L apa) - Curatati si dezinfectati podelele cu Domestos, lasati sa actioneze timp de 60 de minute si apoi clatiti. *1 CAPAC – 15ml. Cititi intotdeauna eticheta si informatiile produsului inainte de utilizare.

Hipoclorit de sodiu 4.5g la 100g; <5% agent de inalbire pe baza de clor (hipoclorit de sodiu), surfactanti neionici, surfactanti cotionici, sapun, parfum.