WITORS

Witor's Boero ciliegia

145 g
Stoc epuizat în prezent
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Fructul creativitatii lui Witor in arta fabricarii ciocolatei de la sfarsitul anilor 1950, uimeste si astazi prin aroma sa puternica si imbratisatoare. Mana in mana cu cercetarile in curs de imbunatatire a produsului si a materiilor prime utilizate, reteta clasica a ramas neschimbata: pralina extra de ciocolata neagra cu continut minim de 45% cacao imbratiseaza o ciresa intreaga, fara samburi, umezita in lichior. Un echilibru magistral de arome care face aceasta mica bijuterie de ciocolata atat de unica si speciala. 

Despre producator

Experienta noastra este cea care ne ghideaza in dezvoltarea de noi produse pentru piete din ce in ce mai sofisticate. Pe langa maiestria in dezvoltarea de noi retete, adaugam o cunoastere aprofundata a materiilor prime si a ambalajelor, combinata cu imaginatia si stilul tipic italian.

Intotdeauna am cautat solutii indraznete si originale pentru a face fata peisajului pietei cu propuneri de succes si inovatoare, capabile sa garanteze acoperirea diferitelor segmente de piata cu marci si produse care raspund nevoilor unei sectiuni transversale de consumatori.

Producator

Witor’s S.p.A
Via Levata, 2 – 26010
Corte de'Frati (CR)
Italia

zahar, pasta de cacao*, cirese (16%), lichior (13%)
(zahar, apa, sirop de glucoza, alcool, arome),unt de cacao*, unt din lapte de vaca anhidru, emulsifiant: lecitina din soia,aroma. Poate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa,oua si gluten. Cacao NON UE

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1876 kJ/448 kCal
Grăsimi18 g
inclusiv acizi grași saturați12 g
Glucide59 g
din care zaharuri53 g
Proteine3.5 g
Sare0.01 g
Fibre g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Oua
Arahide
Soia
Lapte
Fructe cu coaja
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.