La Rosa dei Gusti
La Rosa dei Gusti Ceapa rosie caramelizata "Cipolla rossa di Tropea Calabria IGP"
150 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
O lista foarte scurta de ingrediente simple din care se obtine un produs delicios, rezultatul unei selectii atente de materii prime, prelucrate conform metodelor traditionale. Delicatese care pastreaza vii traditiile istorice, cum ar fi un produs delicios facut dintr-o specialitate a zonei Tropea, in cel mai apropiat punct de Sicilia din Calabria, ceapa rosie din Tropea IGP.
Ceapa rosie IGP Tropea are ceva mai mult decat verii ei din alte soiuri: quercitina (flavonoidul care le coloreaza pielea in rosu), un antioxidant pretios care stimuleaza sistemul imunitar si care, in combinatie cu vitamina C continuta in legume, ajuta la protejarea capilarelor si a tesutului conjunctiv, cu efect anti-cuperoza.
Fiecare borcan este o bucata mica de Calabria, fiecare inghititura este o calatorie intr-un taram bogat in traditie si aroma.
Compania producatoare a fost infiintata in 1989, specializata in productia de ardei iute si conserve din Calabria si este mandra sa fie condusa de familie pana in prezent. Ceea ce a inceput ca un mic atelier mestesugaresc in minunatul oras Sersale, amplasat in incantatoarea zona Presila de langa Catanzaro, a devenit o companie mare, matura, avansata si tehnologizata. In fabrica moderna, echipamentele tehnologice de ultima generatie merg mana in mana cu valorile originale ale companiei: respectul pentru autenticitate, maiestrie si urmarirea constanta a calitatii. Aceasta este o companie cu o misiune "picanta": de a raspandi traditia culinara a Calabriei si de a o promova ca un model autentic al dietei mediteraneene.
Pana in prezent, fiecare borcan este pregatit cu grija unei mame iubitoare: de la selectia atenta si meticuloasa a ingredientelor, cultivate organic si recoltate in conformitate cu anotimpurile, pana la prelucrare si conservare, pentru a-si pastra intacte caracteristicile organoleptice si valorile nutritionale, pana la asigurarea trasabilitatii depline a lantului de aprovizionare. Fiecare borcan este o bucata de Calabria; fiecare muscatura este o calatorie intr-un taram bogat in traditie si aroma.
Mod de utilizare
Toata dulceata cepei rosii IGP Tropea este incapsulata in aceasta reteta, unde prelucrarea in mod traditional si cu respect pentru produs, duce la un sos gustos si unic. Apreciat in aperitive si pentru carnea la gratar, pe crutoane de paine, in hamburgeri, merge minunat cu branzeturi mature. De asemenea, delicios ca fel de mancare de sine statator sau pe o pizza cu ton. Un produs uimitor.
Producator
La Rosa dei Gusti inventeaza si descopera diferite arome in fiecare zi, astfel incat sa poata face orele de masa placute si fericite. De aceea, La Rosa dei Gusti este un brand care a fost creat pentru a oferi consumatorilor experiente distincte, unice, datorita atentiei acordate produselor lor.
Valorile La Rosa dei Gusti graviteaza in jurul a 7 virtuti, conform carora fiecare produs trebuie sa fie:
1. Planificat: ingredientele, retetele, asocierile si optiunile de productie sunt toate menite sa creeze alimente excelente si, mai ales, distinctive;
2. Autentic: produsele marturisesc autenticitatea deplina a aromelor atent alese;
3. Delicios: transformarea alimentelor dintr-o simpla cerinta intr-o alegere informata prin realizarea de produse care, in primul rand, sunt delicioase si aduc bucurie;
4. Accesibil: demonstreaza faptul ca, calitatea poate fi la indemana tuturor;
5. Natural: incearca sa scoata in evidenta tot ce este mai bun din toate recompensele naturii si sa o respecte cate de mult se poate, cautand simplitatea, care este fundamentala pentru atractivitatea aromelor;
6. Durabil: toate realizarile devin mai durabile in fiecare zi;
7. Distinctiv: produsele trebuie sa aiba intotdeauna ceea ce este necesar pentru a fi distinctiv pozitiv.
Conditii de depozitare
A se depozita intr-un loc racoros.
Ceapa rosie "Cipolla Rossa di Tropea IGP" 68%, zahar, regulator de aciditate: acid citric.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 725 kJ/171 kCal |
Grăsimi | g |
inclusiv acizi grași saturați | g |
Glucide | 40 g |
din care zaharuri | 40 g |
Proteine | 0.9 g |
Sare | 0.04 g |
Fibre | 3.9 g |