COCORICO

CocoPastrami Piept de pui

cca 200 g

MEDIA DE 16 ZILE DE PROSPEȚIME

cca

 14,00 lei 69,99 lei/kg

Livrare în 2 ore

30+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

CocoPastrami Piept de pui Incearca noile CocoPastrami din piept de pui!

Un produs 100% românesc, gata preparat!
CocoPastrami sunt delicatese preparate cu grija, dupa o rețeta unica, doar din carne proaspata de pui Cocorico, hranit și crescut natural. Marinate cu condimente naturale, fierte la abur și-apoi afumate cu lemn natural de fag, ofera un aport ridicat de proteine, minerale și vitamine. Pot fi consumate ca atare, direct din pachet, sau Incalzite In cuptorul cu microunde, In tigaie ori câteva minute pe gratar. Merg bine In orice moment al zilei, ca aperitiv, In salate, sandwich-uri, acasa sau la birou.

CocoPastrami fac parte din gama Cocorico Original, prin care Cocorico Iși dorește sa ofere consumatorilor preparate din pui “ready to eat” delicioase și sanatoase.

FaRa: nitriți, aditivi, conservanți, monoglutamat de sodiu, arome artificiale, gluten. Poate fi consumat ca atare, incalzit in cuptorul cu microunde, in tigaie, sau pus cateva minute pe gratar.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 16 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 5 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Ingrediente: carne de pui (origine RO), apa, sare, amestec de condimente si extract de condimente in proportie variabila, zahar de trestie, sirop de glucoza, ulei vegetal de rapita.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică549 kJ/129 kCal
Grăsimi2 g
inclusiv acizi grași saturați0.5 g
Glucide2.78 g
din care zaharuri0.3 g
Proteine25.18 g
Sare1.38 g
Fibre0.5 g