Karpaten Meat
Karpaten Meat Vrabioara de vita Angus origine Romania, maturata min. 21 zile
cca 1,03 kgMEDIA DE 6 ZILE DE PROSPEȚIME
cca
Livrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Karpaten Meat Vrabioara de vita Angus, maturata minim 21 zile.
Produs refrgierat, fasonat si ambalat in vid.
Parte componenta a roastbeefului, vrabioara se regaseste in zona lombara a coloanei si face trecerea spre pulpa; bogata in insertii de grasime intramusculara, ca si antricotul, se preteaza foarte bine pentru prepararea la gratar.
Metoda de gatire
La gratar – se portioneaza vrabioara de vita in felii de 2 cm grosime; inainte de gatire se aduce lent la temperatura camerei; in functie de gradul de gatire dorit (in sange, mediu sau bine facut), se pune carnea pe gratarul foarte bine incins si se tine cate 3-5 minute pe fiecare parte. Pentru gratar nu se folosesc condimente inainte de gatire.
La tigaie – se condimenteaza feliile de vrabioara cu sare, piper sau alte condimente; se incinge putin ulei de masline in tigaie, apoi se adauga feliile de vrabioara de vita. Cand sucul din carne incepe sa apara la suprafata, trebuie intoarsa felia. Timpul de gatire este in jur de 8-10 minute.
Mod de intrebuintare
A nu se consuma in stare cruda. A se trata termic inainte de consum.
Se poate prepara la gratar/grill sau tigaie.
Despre producator
Grupul de ferme Karpaten Meat este situat in judetul Sibiu si in structura lui se regasesc urmatoarele ferme: ferma de bovine de reproductie din rasa Aberdeen Angus, ferma de ingrasare, ferma de carantina si de import/export. Populatia totala a fermelor este de aproximativ 8000 de capete in continua dezvoltare. Reproductia, ingrasarea si comercializarea de bovine, respectiv comercializarea carnii de vita Angus – ca si sistem complet – este practicat de noi cu succes in ultimii ani.
Proiectul de a crea un business cu bovine de carne Angus a inceput in 2008, cand fondatorii au decis sa dea o sansa posibilitatilor nelimitate ale Romaniei unde exista conditii ideale pentru productia de carne de vita Angus de calitate.
Conditii de depozitare
A se pastra intre 0 si 4 grade Celsius.
Adresa Producator
KARPATEN MEAT SIEBENBUERGEN SRL
Strada Octavian Goga nr. 1, Sibiu