Karpaten Meat
Karpaten Meat Antricot de vita cu os Angus origine Romania, maturat min. 21 zile
cca 0,72 kgMEDIA DE 9 ZILE DE PROSPEȚIME
cca
Livrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Karpaten Meat Antricot de vita cu os Angus, maturat minim 21 zile.
Produs refrgierat, fasonat si ambalat in vid.
Denumiri uzuale: Bone in Rib Eye, Costata, Cote de boeuf.
Antricotul cu os este un steak obtinut din coloana, partea cu coaste. Zona care cuprinde antricotul porneste de la coasta a 6-a pana la coasta a 13-a.
Mod de intrebuintare
A nu se consuma in stare cruda. A se trata termic inainte de consum.
Se poate prepara la gratar sau tigaie.
Despre producator
Grupul de ferme Karpaten Meat este situat in judetul Sibiu si in structura lui se regasesc urmatoarele ferme: ferma de bovine de reproductie din rasa Aberdeen Angus, ferma de ingrasare, ferma de carantina si de import/export. Populatia totala a fermelor este de aproximativ 8000 de capete in continua dezvoltare. Reproductia, ingrasarea si comercializarea de bovine, respectiv comercializarea carnii de vita Angus – ca si sistem complet – este practicat de noi cu succes in ultimii ani.
Proiectul de a crea un business cu bovine de carne Angus a inceput in 2008, cand fondatorii au decis sa dea o sansa posibilitatilor nelimitate ale Romaniei unde exista conditii ideale pentru productia de carne de vita Angus de calitate.
Conditii de depozitare
A se pastra intre 0 si 4 grade Celsius.
Adresa Producator
KARPATEN MEAT SIEBENBUERGEN SRL
Strada Octavian Goga nr. 1, Sibiu