Vileda

Vileda Mop 1-2 Spray Max

1 buc
221,99 lei 221,99 lei/buc

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Țara: China,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Vileda 1-2 Spray Max — cel mai simplu si eficient mod de a va curata podelele fara o galeata. Mopul 1-2 Spray Max a fost conceput pentru a economisi timp si, totusi, pentru a mentine un standard ridicat de igiena in timp ce stergeti podelele. Pentru a garanta cea mai mare eficienta, mopul cu pulverizare din microfibra functioneaza complet fara galeata si, prin urmare, este perfect pentru oricine doreste doar sa integreze o sesiune rapida de curatare a podelelor in viata de zi cu zi.
Uitati de inconvenientul si de dificultatea de a umple o galeata cu apa de fiecare data cand doriti sa curatati. Rezervorul de apa integrat poate contine 650 ml de lichid, ceea ce este suficient pentru curatarea pana la 130 m². in plus, mopul din microfibra 1-2 Spray Max cu pulverizator este incredibil de usor de utilizat. Doar umpleti rezervorul de apa si, daca doriti, adaugati detergentul preferat (conform instructiunilor producatorului) si sunteti gata de plecare. Cu toate acestea, il puteti folosi si doar cu apa. Datorita combinatiei eficiente de microfibra si apa, Vileda 1-2 Spray Max indeparteaza peste 99% din bacterii doar cu apa. Datorita rezervorului mare de apa integrat, poti folosi 1-2 Spray Max de mai multe ori fara a fi nevoie de pregatirile care necesita timp.
1-2 Spray Max include o rezerva mop reutilizabila din microfibra cu doua fete, cu filamente de spalare integrate. Mopul texturat este perfect pentru a indeparta murdaria si praful persistente, indepartand in acelasi timp peste 99% din bacterii* doar cu apa.
Cu toate acestea, partea cea mai buna ramane inca de spus: puteti spala mopul din microfibra de pana la 200 de ori – in masina la max. 60°C – care reduce considerabil cheltuielile de inlocuire si este durabil in acelasi timp.
Mopul din microfibra cu pulverizator este proiectat pentru a oferi o distributie uniforma a apei fara a lasa podeaua umeda, permitandu-va sa curatati toate tipurile de pardoseli – indiferent daca acestea sunt din gresie, laminate si chiar podele din lemn de esenta tare – fara sa le deterioreze. Datorita designului subtire, puteti depozita usor mopul din microfibra cu pulverizare in spatii mici, fara a fi nevoie sa goliti apa neutilizata. in acest fel, 1-2 Spray Max este intotdeauna gata de utilizare.
Toate beneficiile produsului dintr-o privire:
• Curaţaţi toate podelele fara a utiliza o galeata suplimentara
• Usor de utilizat si depozitat
• Fara pregatire in avans
• Durabil: Spalati si refolositi tamponul din microfibra
• indeparteaza peste 99% din bacterii*
• Actiune precisa de pulverizare
• Functioneaza cu solutia de curatare preferata sau doar cu apa
• Maner ergonomic pentru o prindere confortabila
Curatati-va podelele rapid si usor – comandati acum mopul cu pulverizare din microfibra Vileda 1-2 Spray Max! *Elimina E. coli si S. aureus de pe podeaua din lemn de esenta tare si placile ceramice, asa cum a fost testat la un laborator terta parte.