Mix & Match

Grikios

Grikios ardei galbeni umpluit cu branza proaspata fara lactoza

200 g

MEDIA DE 11 ZILE DE PROSPEȚIME

Mix 2 cu 20% reducere
17,79 lei 88,95 lei/kg

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: UE,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Grikios ardei galbeni umpluit cu branza proaspata fara lactoza Ardeii galbeni sunt crocanți si umpluți pana la refuz cu crema de branza fara lactoza. Aceasta combinație neobisnuita stimuleaza prin nota sa dulce, iar apoi intr-o clipa este acoperita cu o aroma de crema catifelata. Aceasta gustare sofisticata inspira calatoriile culinare, incurajeaza varietatea sanatoasa si face ca prepararea delicateselor de casa sa fie usoara si placuta. Cu o singura muscatura, vei fi dus pe ținuturile mediteraneene, unde fiecare masa este o oportunitate unica de a te bucura de viața si de a sarbatori prezența celor dragi in jurul mesei. Produsele marca Grikios te vor ajuta sa descoperi adevaratul gust al Greciei, iar fiecare muscatura te va face sa vezi privelisti pitoresti cu cele mai frumoase peisaje ale arhipelagului.
Grikios este o calatorie intr-o lume culinara plina de arome, inspirata de o bucatarie mediteraneana diversificata si energica. Este o calatorie cu un brand de produse care este renumit si recunoscut la nivel internațional. Cand vorbim despre brandul Grikios, imaginația noastra ne duce pe plajele insorite ale Mediteranei. Ne amintim de gustul bucatariei locale si de placerea de a manca.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 11 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 6 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Ardei galben marinat 41 % ( piper, zahar, otet, sare, antioxidant: acid ascorbic, agent de fermitate: clorura de calciu ), crema de branza FARA LACTOZA* 32 % ( crema de branza din LAPTE, amidon, sare, enzima lactaza, conservant: sorbat de potasiu; acid: acid citric ), ulei de rapița 25 %, ardei rosu murat ( piper, oțet spirt, zahar, sare ). *Lactoza <0,1 g/100 g

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică625 kJ/151 kCal
Grăsimi11.1 g
inclusiv acizi grași saturați7.2 g
Glucide9.6 g
din care zaharuri8.8 g
Proteine2 g
Sare0.99 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.